Hírdetésfeladás

Hogyan kell hirdetést feladni?

Az erdelyiautopiac.ro fejlesztése során arra törekedtünk, hogy a hirdetésfeladás minél egyszerűbb és gyorsabb legyen az Önök számára.

Hirdetésfeladáshoz kattintson, egyszerűen a Hirdess itt gombra, melyet megtalál minden oldalon a felső menüsorban.

A folyamat nagyon egyszerű, csupán 5 lépésen kell áthaladni:

  1. A Hirdetés részletei: válasszon kategóriát, majd ennek megfelelően adja meg az eladni kívánt jármű adatait. Minél több adatot közöl a potenciális vevők részére, annál nagyobb eséllyel indul az autópiacon. Megkérjük, hogy törekedjen tartani hirdetése hitelességét azzal, hogy csak reális adatokat jelenít meg az oldalon. A képek feltöltésénél is törekedjen a valóságot tükrözni, ezzel bizalmat sugallva az érdeklődök irányába.
  2. A Promoválási csomag kiválasztása: az oldalon a Hirdetés aktiválása ingyenes. Ha viszont azt szeretné, hogy hirdetése legyen kiemelve, megkérjük, válasszon egy promoválási csomagot. (*A promoválási csomagok bővebben tárgyalva vannak az alábbi linken.)
  3. A Fizetés módjának kiválasztása: miután kiválasztotta promoválási csomagunk egyikét, a rendelkezésére bocsájtunk minél több fizetési lehetőséget, annak érdekében, hogy Ön megtalálja a számára legkézenfekvőbbet. Természetesen egyszerű, kiemelés nélküli hirdetés esetében ez a lehetőség kiesik.
  4. Fizetés: ebben a lépésben átirányítjuk Önt partnerünk, a MobilPay oldalára, hogy online tranzakcióját teljesen biztonságos környezetben tudja lebonyolítani. Ez a technológia az ügyfeleink adatainak a védelmét szolgálja, amely a web-böngésző és a web-szerver között közlekedő adatok titkosítását látja el. (*Néhány böngésző engedélyt kér az oldal megtekintéséhez.)
  5. Befejezés: ha minden lépésen sikeresen végighaladt, akkor a folyamat befejeztével értesítést kap hirdetése feltöltéséről e-mailben. Hirdetése azonnal látható lesz az oldalon, miután moderátorunk egyike leellenőrizte a hirdetés hitelességét. Promovált hirdetések esetében ez a folyamat automatizálva van, így hirdetése a feltöltés pillanatától látható lesz az oldalon.

Sikeres üzletkötést kívánunk!

 

Hogyan tölthet fel képeket hirdetéséhez?

Nagyon egyszerűen! Miután a hirdetés feladási űrlapon kitöltötte a szükséges adatokat, a következő oldalon találja a Fényképek feltöltése részt. Kattintson a Fényképek hozzáadása gombra, keressen rá a csatolni kívánt képekre, jelölje ki a képeket és egy kattintással adja hozzá hirdetéséhez. A feltöltési folyamat automatikus és rögtön megjelenik. Egyszerre több képet is csatolhat, viszont figyelje arra, hogy a maximális feltölthető kép mérete ne haladja meg a 2 MB-ot, illetve a felbontása a 2000x2000 pixelt.

A már feltöltött, futó hirdetéseihez is csatolhat akár utólag is képeket nagyon egyszerűen. Jelentkezzen be profiljába, majd a Hirdetéseim menüpont alatt megtalálja futó hirdetéseit, amelyet utólag módosíthat, ha a Szerkesztés gombra kattint. Ezek után már csak annyi a feladata, hogy elvégezze a fent leirt műveletet.

 

Mennyi ideig látható egy hirdetés az oldalon?

Az erdelyiautopiac.ro minden esetben 30 napig mutatja a feltöltött hirdetését. Ezen idő lejárta után hirdetése nem törlődik, csak inaktiválódik, vagyis nem lesz látható a futó hirdetések között, viszont rendszerünk tovább tárolja, így ha netán nem tudott túladni járművén, nem kell a teljes feltöltési folyamatot az elejéről kezdenie, hanem egyszerűen a Hosszabbítás gombra kattint, amelyet megtalál a Hirdetéseim menüpont alatt, miután bejelentkezett a Profiljába.

 

Hirdetése törlésre került. Miért?

Az erdelyiautopiac.ro fenntartja a jogot, hogy eltávolítsa az oldalra feltöltött hirdetést, amennyiben az ellentétes a Felhasználási feltételekkel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy még a hirdetése feladása előtt megbizonyosodjon róla, hogy hirdetése nem szabályellenes és minden tekintetben megfelel oldalunk Szabályzatának.

 

Hogyan módosíthatja hirdetését?

Feltöltött hirdetését bármikor módosíthatja, ha bejelentkezik profiljába, majd a Hirdetésem menüpontra kattint és kiválasztja a módosítani kívánt hirdetésnél a Szerkesztés gombot. Ezenkívül lehetősége van bármikor módosítani a Promoválási csomagot, egyszerű hirdetését kiemelni, vagy lejárt hirdetése élettartamát meghosszabbítani.

Figyelem: minden esetben kizárólag a saját hirdetése módosítására, szerkesztésére, promoválására van lehetősége.

 

Hogyan törölheti hirdetését!

Feltöltött hirdetését bármikor törölheti. Ehhez annyit kell tennie, hogy bejelentkezik profiljába, majd a Hirdetéseim menüpont alatt a törölni kívánt hirdetésnél rákattint a Törlés gombra, majd törlési szándékát megerősíti.

Megkérjük a saját és a többi vásárló érdekében, hogy ha sikerült eladni járművét, vagy már nem aktuális a hirdetése, hogy törölje azt minden esetben.