Kiépítjük Erdély legnagyobb Autós közösségét!

 

Tisztelt jelenlegi-, illetve leendő autó tulajdonosok, autók iránt érdeklődő személyek.

Ezen promóciónk célja az erdélyi autós közösség gyarapítása, összetartása és kiépítése. Ezzel a céllal jött létre az Erdélyi Autópiac oldal is, mely „Erdély első magyar autós hirdető portál” névvel büszkélkedhet.  Promóciónk reméljük, még jobban fogja gyarapítani az eddig összekovácsolódott közösséget.

Kérjük, a regisztráció előtt olvassa el figyelmesen a promóciórészvételi szabályzatát!

 

A Promócióban való részvétel feltételei:

A nyereményjátékban részt vehet minden Facebook felhasználói fiókkal rendelkező személy, aki teljesíti a Szervező által, a promócióban meghatározott feltételeket.

A nyeremény a meghirdetett promoválási kuponkódokra szól, melynek felhasználhatósági ideje 2013. május 31.

A nyeremény nem váltható át készpénzre, illetve nem átruházható.

A Szervező bármely játékában már nyert játékos résztvehet, de nem nyerhet ismételten az Erdélyi Autópiaccal.

 

Promóció időtartalma:

A promóció időtartalma: 2013. április 09. - 2013. április  16.

 

Az ajándék ismertetése:

A játékban részt vevők közöttkülönböző értékű (2 EUR, 3 EUR, illetve 5 EUR) promoválási kuponkódokat  sorsol ki a Szervező, azok között akikteljesítik a meghatározott feltételeket, illetve sikeres játékban való regisztrálást hajtanak végre.

A promoválási kuponkód az Erdélyi Autópiacon feladott ingyenes hirdetés kiemelésére szolgál, értékének függvényében különböző promoválási csomagok aktiválására lett kitalálva. Az Erdélyi Autópiacon érvényben levő promoválási csomagokról megtudhat többet az alábbi oldalon: http://www.erdelyiautopiac.ro/page/promovate

Amennyiben a nyertes nemhasználja fel kuponkódját a fent említett dátumig, a kuponkód automatikusan elveszti érvényességét.    

 

A promóció nyereményei:

A Szervező a következő nyereményeket fogja kisorsolni a promóció keretein belül:

·         2 EUR értékű promoválási kupon (7 darab)

·         3 EUR értékű promoválási kupon (7 darab)

·         5 EUR értékű promoválási kupon (7 darab)

 

Az ajándék sorsolása a következőképpen fog zajlani:

·         A Szervező minden este sorsol (kivétel 2013. április 09.), az aznap a promócióban való résztvevők között 1 darab 2 EUR-, 1 darab 3 EUR-, illetve 1 darab 5 EUR értékű promoválási kuponkódot.

·         A sorsolás a random.org oldalon fog történni.

·         Az eredményt minden esetben a sorsolást követő napon hozza nyilvánosságra a meghirdetett promóció oldalán (http://www.erdelyiautopiac.ro/page/autoskozosseg), illetve a Facebook oldalán (http://www.facebook.com/ErdelyiAutopiacro).

·         A nyertest üzenetben fogjuk értesíteni.

 

A regisztráció módja és érvényessége:

A nyereményjátékban való részvétel feltétele a Szervező,  erre a célra meghatározott feltételek teljesítése, amelyek a következők:

1.       Az Erdélyi Autópiac hivatalos Facebook oldalának lájkolása (http://www.facebook.com/ErdelyiAutopiacro)

2.       Az Erdélyi Autópiac hivatalos Facebook oldalán közzétett, a promóciót hirdető bejegyzés (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=366777306772638&set=a.311646332285736.70743.268926843224352&type=1&theater) megosztása a saját üzenőfalon

A résztvevő csak akkor jogosult nyertesként az ajándék átvételére, ha regisztrációja érvényes, azaz teljesítette a Szerző, a promócióban meghatározott feltételek mindegyikét.

Érvénytelen regisztrációnak minősül apromócióban meghatározott feltételek valamelyikének be nem tartása, illetve érvénytelen, vagy ideiglenes Facebook fiók használata (a résztvevő Facebook fiókja kevesebb mint 10 baráttal rendelkezik).

A szervező fenntartja a jogot, ha bármilyen jellegű csalást észlel, az illető résztvevő(k)való kizárására.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a nyereményjáték részvételi feltételeit, valaminthozzájárul megadott adatainak a szervező általi kezeléséhez, továbbá a nyereményjáték lebonyolításában résztvevő személyek részére történő továbbításához.