Árlista

Az alábbi árlista érvényes 2013. Március 1.-jétől visszavonásig.

VÁSÁRLÓ:

Az oldal használata autóvásárlók részére teljesen ingyenes.

ELADÓ:

Az erdelyiautopiac.ro oldalon a Hirdetés feladása teljesen ingyenes. Ebben az esetben megkérjük a Hirdetési csomagok kiválasztása oldalon az Aktiválás csomagot választani, így hirdetése 30 napig látható lesz az oldalon ingyen.

Továbbá lehetősége van az eladónak hirdetése promoválására az alábbi csomagok egyikének kiválasztását követően:

 

PROMOVÁLÁSI CSOMAG

ÁR

1

     Aktiválás

                 0 EUR

2

     Kiemelés

                 2 EUR

3

     Top

                 3 EUR

4

     Kiemelt Hirdetés

                 5 EUR

a. Aktiválás, amely tartalmazza hirdetése aktiválását ingyen. Hirdetése 20 napig lesz látható az oldalon.

b. Kiemelés, amely tartalmazza hirdetése aktiválását, illetve a hirdetés kiemelését a találati listában (* piros színnel való kiemelés). Hirdetése 30 napig lesz látható találati listában. A csomag ára 2 EUR + ÁFA.

c. Top, amely tartalmazza hirdetése aktiválását, hirdetése kiemelését a találati listában (* piros színnel való kiemelés), illetve a hirdetés a találati lista elejére való helyezését (* A hirdetés a lista elején való megjelenítése nem feltétlenül az első pozíciót jelenti, hanem az ennek dedikált részben való elhelyezését. ).  Hirdetése 30 napig lesz látható a találati listában, illetve 30 napig fog kiemelt hirdetésként szerepelni. A csomag ára 3 EUR + ÁFA.

d. Kiemelt Hirdetés, amely tartalmazza hirdetése aktiválását, hirdetése kiemelését a találati listában (* piros színnel való kiemelés),  a hirdetés a találati lista elejére való helyezését (* A hirdetés a lista elején való megjelenítése nem feltétlenül az első pozíciót jelenti, hanem az ennek dedikált részben való elhelyezését. ), illetve kiemelt hirdetésként való feltüntetését a főoldalon (* az ennek a célnak szánt elemben). Hirdetése 30 napig lesz látható a találati listában, 30 napig fog kiemelt hirdetésként szerepelni, illetve 15 napig lesz látható a főoldalon a Kiemelt hirdetések dobozban. A csomag ára 5 EUR + ÁFA.