Promoválás

Magánszemélyként vagy kereskedő cégként lehetősége van az általunk biztosított ingyenes szolgáltatásokon felül bizonyos promoválási csomagok igénylésére. Az alapszolgáltatás az alábbi csomagot tartalmazza: lehetősége van egyetlen bejelentkezéssel az összes eladó járműve meghirdetésére, hirdetése bármikori áttekintésére, szerkesztésére, módosítására, törlésére a saját, jelszóval védett adminisztrációs felületén.

Alapszolgáltatásunk egy hirdetési csomag, melyben az Ön által választott számú hirdetést tud folyamatosan kezelni.

Ezeken felül lehetősége van az általunk biztosított promoválási extra csomagok igénylésére. Jelenleg három darab extra szolgáltatást biztosítunk a hirdetők rendelkezésére:

a. Kiemelés, amely tartalmazza hirdetése aktiválását, illetve a hirdetés kiemelését a találati listában (* piros színnel való kiemelés). Hirdetése 30 napig lesz látható találati listában.

b. Top, amely tartalmazza hirdetése aktiválását, hirdetése kiemelését a találati listában (* piros színnel való kiemelés), illetve a hirdetés a találati lista elejére való helyezését (* A hirdetés a lista elején való megjelenítése nem feltétlenül az első pozíciót jelenti, hanem az ennek dedikált részben való elhelyezését. ).  Hirdetése 30 napig lesz látható a találati listában, illetve 30 napig fog kiemelt hirdetésként szerepelni.

c. Kiemelt Hirdetés, amely tartalmazza hirdetése aktiválását, hirdetése kiemelését a találati listában (* piros színnel való kiemelés),  a hirdetés a találati lista elejére való helyezését (* A hirdetés a lista elején való megjelenítése nem feltétlenül az első pozíciót jelenti, hanem az ennek dedikált részben való elhelyezését. ), illetve kiemelt hirdetésként való feltüntetését a főoldalon (* az ennek a célnak szánt elemben). Hirdetése 30 napig lesz látható a találati listában, 30 napig fog kiemelt hirdetésként szerepelni, illetve 15 napig lesz látható a főoldalon a Kiemelt hirdetések dobozban.